Tρειλερ με πιστοποίηση

Η EUROTREILER είναι πρώτη ελληνική εταιρεία στο χώρο της, που κατασκευάζει τρειλερ με πιστοποιηση από το 1993

Πιστοποιητικό εθνικής έγκρισης τύπου,

Πιστοποίηση ISO 9001:2008 και

Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης της Ε.Ε

Έκδοση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων κατηγορίας Ο

Παραγγελία τρειλερ

Λόγω των συνεχών ανατιμίσεων στις πρώτες ύλες στην παγκόσμια αγορά οι τελικές τιμές είναι ενδεικτικές. Καλέστε στο 24950-22032 / 6944.801842 για περισσότερες πληροφορίες.

Όροι Χρήσης

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το treiler.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της EUROTREILER - ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με έδρα το Μακρυχώρι Λάρισας.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, όπου η κάθε συναλλαγή  σας  διέπεται και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: Το όνομα χρήστη (username) και ο Προσωπικός  Κωδικός  (password). Τα στοιχεία αυτά, είναι απαραίτητο να τα καταχωρείτε κάθε φορά ώστε να σας παρέχουν πρόσβαση, με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όσο συχνά επιθυμείτε. Πρόσβαση στα στοιχεία σας, έχετε μόνο εσείς, όπου είστε  μέσω των στοιχείων πρόσβασης, αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής τους, θα πρέπει να προχωρήσετε σε  άμεση αλλαγή με τη διαδικασία ανάκτησης κωδικών. Η EUROTREILER δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση, για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ
Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν, χωρίς σχετική προειδοποίηση, ανάλογα με την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική της EUROTREILER.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
 Παρά το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα μας, υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους καλής λειτουργίας, σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποια δυσλειτουργία, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να λάβετε σχετικές οδηγίες, για τις ενέργειες προς  αποκατάσταση της δυσλειτουργίας.

ΑΚΥΡΩΣΗ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις  περιπτώσεις :
 - Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί αφαίρεσης.
 - Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε 24950-22032, για να σας βοηθήσουμε σε όποια αλλαγή επιθυμείτε.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
Η παραλαβή των τρειλερ ή ανταλλακτικών, μπορεί να γίνει από το φυσικό μας χώρο, μετά από σχετική ειδοποίηση για την διαθεσιμότητα, αν πρόκειται για τρειλερ που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.
Η αποστολή μπορεί να γίνει με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Αν πρόκειται για παραγγελία περισσοτέρων του ενός τρειλερ, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας, με δικό μας όχημα και χωρίς έξοδα αποστολής.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, ενδέχεται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή στο κατάστημα:
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, και να πληρώσετε με την παραλαβή από το φυσικό μας χώρο.

Τραπεζική κατάθεση:
Μπορείτε να καταθέτετε σε φυσικό κατάστημα ή να μεταφέρετε μέσω Web Banking τα χρήματα από τις παραγγελίες σας στον εταιρικό λογαριασμό μας:

Alpha Bank
Αριθμός λογαριασμού : 307002310000372
ΙΒΑΝ : GR14 0140 3070 3070 0231 0000 372
Δικαιούχος: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

 Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Φθηνός κοτσαδόρος τρειλερ

Τρειλερ με Εγγύηση

warranty
Για 5 χρόνια αντισκωριακή εγγύηση και ένα έτος καλής λειτουργίας των προϊόντων μας.

Αντιπρόσωποι - Μεταπωλητές

resseller
Ζητούνται αντιπρόσωποι ή μεταπωλητές για τρέιλερ - μπαγκαζιέρες σε όλη την Ελλαδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτ. Τετ- Παρ. 08:00 -17:00
Τρ - Πέμπτη 08:00 - 20:00
Σαββατο 08:00 - 14:00
Κώστας Τουρλακόπουλος
16ο Χλμ. Λάρισας - Θεσ/νίκης
Μακρυχώρι Λάρισας
2495022032 / 6944801842
kostas @ treiler.gr