Έκδοση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων κατηγορίας Ο

Παραγγελία τρειλερ

Λόγω των συνεχών ανατιμίσεων στις πρώτες ύλες στην παγκόσμια αγορά οι τελικές τιμές είναι ενδεικτικές. Καλέστε στο 24950-22032 / 6944.801842 για περισσότερες πληροφορίες.

Η εταιρία

  • Το 1973 ιδρύθηκε στο Μακρυχώρι Λάρισας και λειτουργεί έως και σήμερα η Εταιρεία του Αθανασίου Τουρλακόπουλου με αντικείμενο εργασιών την κατασκευή και συντήρηση γεωργικών μηχανημάτων μεταφοράς Αγροτικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.
  • Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής και συντήρησης γεωργικών μηχανημάτων μεταφοράς Αγροτικών προϊόντων και την είσοδο του Κωνσταντίνου Τουρλακόπουλου στην Εταιρεία αρχίζει μια νέα παραγωγική διαδικασία σε ένα νέο προϊόν το Τρέϊλερ - Μπαγκαζιέρα .
  • Από το 1997 η EUROTREILER στρέφετε στον τομέα της κατασκευής και εμπορίας προϊόντων Τρέϊλερ - Μπαγκαζιέρες Με την τεράστια εμπειρία που απέκτησε το διάστημα των 30 χρόνων συνεχούς παρουσίας της στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων μεταφοράς προϊόντων Τρέϊλερ και Μπαγκαζιέρες εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις της και δυναμικά μπαίνει στην μαζική παραγωγή Τρέϊλερ όλων των τύπων και απαιτήσεων . Η συνολική παραγωγή της Εταιρείας Αθ. Τουρλακόπουλος σε Τρέϊλερ - Μπαγκαζιέρες βρίσκεται σε ικανό επίπεδο για να καλύψει την ζήτηση της αγοράς για την απόκτηση ενός Τρέϊλερ.
  • Η EUROTREILER Κων/νος Τουρλακόπουλος παράλληλα με την επένδυση στην παραγωγή ενός αξιόπιστου τρειλερ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές  της Ελληνική - Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας , επένδυσε και επενδύει στους τομείς της επικοινωνίας και μΜεταφοράς . Με ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς προωθεί τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνεί καθημερινά με τους συνεργάτες της .
  • Η συνεργασία της EUROTREILER με μεγάλους Ευρωπαϊκούς Οίκους στην κατασκευή των Τρέϊλερ - Μπαγκαζιέρες της δίνει την δυνατότητα να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων της για 5 χρόνια.
  • Η EUROTREILER Κων/νος Τουρλακόπουλος Τρέϊλερ - Μπαγκαζιέρες με έδρα το Μακρυχώρι της Λάρισας ενημερώνετε καθημερινά , για τις εξελίξεις στον τομέα της κατασκευής μεταφορικών μέσων,Τρέϊλερ - Μπαγκαζιέρες, αξεσουάρ Τρέϊλερ διεθνώς και φιλοδοξεί να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του αγοραστικού ενδιαφέροντος πανελλαδικά , ανοίγοντας και νέα σημεία πώλησης των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα.
  • Η εταιρεία EUROTREILER Κων/νος Τουρλακόπουλος Τρέϊλερ - Μπαγκαζιέρες
    είναι πρώτη ελληνική εταιρεία στο χώρο της, που κατασκευάζει τρειλερ με πιστοποιητικό εθνικής έκρισης τύπου,  πιστοποίηση ISO 9001:2008 και Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης που απαιτεί η Ε.Ε.

Πιστοποιητικό Εθνικής Έγκρισης Τύπου Οχήματος

 

Φθηνός κοτσαδόρος τρειλερ

Τρειλερ με Εγγύηση

warranty
Για 5 χρόνια αντισκωριακή εγγύηση και ένα έτος καλής λειτουργίας των προϊόντων μας.

Αντιπρόσωποι - Μεταπωλητές

resseller
Ζητούνται αντιπρόσωποι ή μεταπωλητές για τρέιλερ - μπαγκαζιέρες σε όλη την Ελλαδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτ. Τετ- Παρ. 08:00 -17:00
Τρ - Πέμπτη 08:00 - 20:00
Σαββατο 08:00 - 14:00
Κώστας Τουρλακόπουλος
16ο Χλμ. Λάρισας - Θεσ/νίκης
Μακρυχώρι Λάρισας
2495022032 / 6944801842
kostas @ treiler.gr